Gratis levering/Gratis retur

Søg

Fyrtræsgulve massive

Massive trægulve

Net2trælast har et flot udvalg af massive gulve i flere varianter og prisklasser. Er du på jagt efter et massivt trægulv i fyr, er du derfor kommet til det rette sted. Vores massive trægulve er produceret i træ, der kommer fra Norrland i Sverige. Træ fra dette område vækster meget langsomt, hvilket er med til at give et kernetræ i en meget høj kvalitet.

Få hjælp til din bestilling

Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du problemer med din bestilling, så kontakt os gerne på
tlf. 75 47 04 33 eller post@net2traelast.dkVælg kvalitet og overflade

Vi ved, at vores kunder har forskellige præferencer og forskelligt budget – men alle ønsker en god kvalitet og massive gulve, der kan holde over en længere årrække. Derfor kan du hos Net2trælast vælge mellem to forskellige sorteringer:

Stigma A-sortering: Denne sortering er træ i den fineste kvalitet. Træet har et levende udseende med naturlige knaster, og der kan derfor også forekomme mørke kvister i denne sortering. Husk at bestille lidt ekstra m2, da små fejl på brædderne tillades.

Stigma B-sortering: Denne sortering er for dem, der har tid og lyst til at bruge tid på at fraskære og sortere i brædderne i forbindelse med gulvlægningen. Denne sortering kan indeholde sorte kvister, kvist udfald og andre fejl. Vi tilbyder ikke reklamationsret på vores B-sortering. 

Udover kvaliteten på vores massive trægulve, har du mulighed for at vælge mellem to forskellige typer af behandlinger; Ubehandlet (Ikke B-sortering) eller hvidolieret.   

Køb massive gulve hos Net2trælast

Det er nemt og hurtigt at bestille massive gulve hos Net2trælast. Du vælger blot det trægulv og den mængde, du ønsker, hvorefter du kan gennemføre handlen. Efter vi har modtaget din bestilling og betaling, leverer vi i de fleste tilfælde dine massive trægulve inden for 5 dage. Hvis leveringstiden bliver længere end dette, oplyser vi det altid på fakturaen. Du har 14 dages fortrydelsesret på køb af massive gulve fra vores A-sortering hos Net2trælast. 


TilbudNyhedUdgået

* * * FOR TESTING ONLY * * *